4Pets

4Pets ECO Hundbur till Bil 1 Small

3 990 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

4pets ECO Hundbur till Bil 1 Small

När du och din hund åker bil så är det viktigt för er bådas säkerhet att hunden sitter fast ordentligt i bilen. En krocktestad bilbur såsom denna från 4pets är ett utmärkt val för era resor - korta som långa!

4pets ECO Hundbur till Bil 1 Small är tillverkad för små hundar, med en kroppsvikt på upp till 17 kg.

Buren är lätt att installera i bilen och är tillverkad av tåliga material med en genomtänkt design. 

4pets bilburar är testade och godkända av TÜV SÜD Germany som testat en rad olika aspekter av burarna, såsom givetvis krocktest men också t.ex. hur lätt buren är att installera, hur låsen fungerar, hur buren klarar åkturer i tuff terräng och mycket annat.

4pets ECO Hundbur till Bil 1 Small är designad för att sitta stadigt fast i bakluckan. Den är utrustad med ordentliga lås, och med en säkerhetsöppning på baksidan. Bilburens design gör att hunden får ordentligt med luft inne i buren, och burens träbotten säkerställer att bilens baklucka hålls ren.

Specifikationer 4pets ECO Hundbur till Bil 1 Small:


Krocktestad samt godkänd av TÜV SÜD Germany
IPS (Impact Protection System) i burens bakre vägg
Höjd: 54,5 cm
Bredd: 54,5 cm
Djup: 73,5 cm
Vikt bur: 13,7 kg
Maxvikt hund: 17 kg


Mer om 4pets bilburar till hund:

4pets ECO-bilburar är bevisade att vara en av de starkaste och mest tåliga serier av bilburar i världen. 4pets ECO-bilburar tillverkas i Schweiz med högkvalitativa material och enligt strikta kvalitetsriktlinjer (ISO 9001). De erbjuder 2 års garanti på delar och tillbehör. Med ECO-serien har schweiziska ingenjörer designat en hundbur som sätter nya standarder när det gäller hantering, design och säkerhet. Tack vare samarbete med hundexperter har många idéer och innovativa lösningar inkorporerats i utvecklingen av 4pets bilburar till hund.

4pets förlitar sig på säkerhetscertifiering från testmyndigheten TÜV. De utsätter alla 4pets hundtransportssystem för noggranna tester enligt standard ECE - R17 innan de används i trafik.

Vilken 4pets hundbur passar min hund, och min bil? Klicka här för att hitta rätt modell!

4Pets ECO Hundbur till Bil 1 Small finns i kategorin Hund - Hundburar - Hundburar till Bil. 4Pets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…