4Pets

4Pets ECO Hundbur till Bil 2 Medium

4 290 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

4Pets ECO Hundbur till Bil 2 Medium

Denna medelstora bilbur för hund passar för medelstora hundar som väger upp till 30 kg. Bilburen är krocktestad och godkänd och tillverkad av slitstarka material.

Burens utformning och design gör att den står stadigt och säkert i bilen, och den är utrustad med ett robust lås för hundens säkerhet. En säkerhetsöppning på baksidan gör att det går att ta ut hunden från det hållet också, om olyckan skulle vara framme.

4Pets ECO Hundbur till Bil 2 Medium placeras i bilens baklucka.

När din hund åker bil så är det mycket viktigt, för både hundens och din egen säkerhet, att den sitter fast ordentligt. En krocktestad bilbur som denna är ett utmärkt alternativ för både korta och långa resor!

4Pets bilburar till hund går igenom ordentliga tester vilket givetvis inkluderar krocktest men också andra tester som säkerställer hög kvalitet och bra funktion på burarna.

Burens design ser till att ordentligt med luft kommer in i buren, och burens träbotten säkerställer att bilens baklucka hålls ren.

Komfort, kvalitet och säkerhet möts i 4Pets ECO Hundbur till Bil!

Specifikationer:


Krocktestad samt godkänd av TÜV SÜD Germany
IPS (Impact Protection System) i burens bakre vägg
Höjd: 66 cm
Bredd: 54,5 cm
Djup: 83,5 cm
Vikt bur: 15,8 kg
Maxvikt hund: 30 kg


Mer information om 4Pets bilburar:

4pets ECO-hundburar har bevisats vara en av de starkaste och mest tåliga serier med hundburar i världen. 4pets ECO tillverkas i Schweiz med högkvalitativa material och enligt strikta kvalitetsriktlinjer (ISO 9001). 2års garanti på delar och tillbehör.
Med ECO-serien har schweiziska ingenjörer designat en bilbur som sätter nya standarder när det gäller hantering, design och säkerhet. Tack vare samarbete med hundexperter har många idéer och innovativa lösningar inkorporerats i utvecklingen.

Vilken hundbur passar min bil, och min hund? Klicka här för att hitta rätt modell!

4Pets ECO Hundbur till Bil 2 Medium finns i kategorin Hund - Hundburar - Hundburar till Bil. 4Pets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…