4Pets

4Pets ECO Hundbur till Bil 3 (Large)

4 790 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

4Pets ECO Hundbur till Bil 3

Denna krocktestade hundbur är tillverkad för medelstora hundar. Buren finns i tre olika storlekar (djup) för att passa olika stora hundar. Läs mer i specifikationerna nedan. 

4Pets hundburar går igenom noggranna tester, givetvis inkluderat krocktest, men också en lång rad andra tester gällande material, funktion och säkerhet.

4Pets ECO Hundbur till Bil 3 är utformad för att stå stadigt i bilens backlucka utan att röra sig eller skallra på resan. Burens dörr är utrustad med ett robust lås för hundens säkerhet. Burens baksida går att nödöppna i händelse av olycka där bilens baklucka inte går att öppna.

När du och din hund åker bil är det mycket viktigt för bådas säkerhet att hunden sitter fast. En robust och krocktestad hundbur i kvalitativa material är ett utmärkt val.

Specifikationer:


Krocktestad och godkänd av TÜV SÜD Germany
IPS (Impact Protection System) i burens bakre vägg


Storlek Small:


Höjd: 66 cm
Bredd: 68 cm
Djup: 73,5 cm
Vikt bur: 18,4 kg
Maxvikt hund: 35 kg


Storlek Medium:


Höjd: 66 cm
Bredd: 68 cm
Djup: 83,5 cm
Vikt bur: 20 kg
Maxvikt hund: 40 kg


Storlek Large:


Höjd: 66 cm
Bredd: 68 cm
Djup: 93,5 cm
Vikt bur: 21,6 kg
Maxvikt hund: 45 kg


Mer fakta om 4Pets bilburar till hund:

Dessa hundburar har bevisats vara några av de mest tåliga i världen. De tillverkas i Schweiz med högkvalitativa material och enligt strikta kvalitetsriktlinjer (ISO 9001). 2 års garanti på delar och tillbehör.
Med ECO-serien har schweiziska ingenjörer designat en hundbur som sätter nya standarder när det gäller hantering, design och säkerhet. Tack vare samarbetet med hundexperter har många idéer och innovativa lösningar inkorporerats i utvecklingen.
4Pets förlitar sig på säkerhetscertifiering från testmyndigheten TÜV. De utsätter alla 4Pets hundtransportssystem för noggranna tester enligt standard ECE - R17 innan de tas i trafik.

Vilken hundbur passar min bil och min hund? Klicka här för att få hjälp att hitta rätt modell.

4Pets ECO Hundbur till Bil 3 (Large) finns i kategorin Hund - Hundburar - Hundburar till Bil. 4Pets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…