Acana

Acana Cat Kitten First Feast 1,8 kg

489 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Acana Cat Kitten First Feast 1,8 kg

Acana Cat Kitten First Feast är ett kvalitativt helfoder särskilt anpassat för den växande kattungen. Fodret är baserat på kyckling och sill, men innehåller även exempelvis kalkon och linser.
Proteinkällorna i detta fodret är tänkta att efterlikna de byten som kattens förfäder skulle ha jagat i det vilda - man har således satsat på småvilt såsom fågel och mindre fiskar. I detta fodret har man även sett till att använda hela bytesdjuret, det vill säga även organ, ben och liknande. Acana vill att deras foder ska vara så naturligt som möjligt!

Acana Cat Kitten First Feast ligger högt i både protein- och fetthalt vilket är optimalt för växande kattungar som gör av med en massa energi varje dag!

Detta torrfodret innehåller ingredienser som på flera olika sätt stöttar kattungens hälsa och utveckling. Fodret främjar exempelvis:


Hud och päls
Muskler
Skelett
Hjärnfunktion
Syn


Denna kattmaten ger din kattunge en näringsrik och hälsosam start i livet! Tänk på att ett foderbyte alltid ska ske successivt, över en period på åtminstone 10 - 14 dagar.

Acana Cat Kitten First Feast 1,8 kg finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Acana är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…