Back on Track

Back On Track Nella Hundtäcke Grå (50)

729 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Back On Track Nella Hundtäcke Grå

Det här är ett vind- och vattenavvisande hundtäcke särskilt utformat för hundar med låg svanssättning. Hundtäcket täcker en stor del av svansen för att hålla den varm, perfekt för hundar som får problem med vattensvans!

Detta är en bekväm modell som är slimmad över bröstet. Det finns kardborrefästen på sidorna som säkerställer att täcket ligger stadigt på plats utan att vrida sig. 

Hundtäcket är utrustat med ett varmt innerfoder. Fodret har en Iontex®-teknologi som hjälper till att stimulera blodcirkulationen så att hunden kan bibehålla en optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla. Yttertyget är elastiskt och andas ordentligt. Kragen har en dragsko som förhindrar snö och regn från att komma in.   

Täcket har reflexdetaljer för ökad synlighet. Dessutom finns det ett dolt reflekterande mönster som gör att hunden syns bättre under mörka promenader.  

Det finns praktiska öppningar vid ryggen där du kan fästa kopplet i hundens halband eller sele. Hundtäcket Nella finns i flera olika storlekar, se efter i storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund! 

Back On Track Nella Hundtäcke Grå i korthet:


Täcke för hundar med låg svans 
Vatten- och vindavvisande 
Värmande innerfoder med Iontex®-teknologi 
Reflexdetaljer
Kompatibel med både halsband och sele


Nella har en ny design som ger optimal rörelsefrihet för hundens framben. 

Back On Track Nella Hundtäcke Grå (50) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Hundtäcken. Back on Track är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…