Bam-bones

Bam-bones Plus Puppy Biff 2-pack

89,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Bam-bones Plus Puppy Biff 2-pack

Bam-bones tillverkar ganska speciella hundleksaker. Detta är nämligen hundleksaker med smak! Kanske har du en hund som älskar att tugga och inte kan få nog av tuggben. Men man kan ju inte ge hur mycket tuggben som helst - med tanke på hundens hull och mage. Då kommer Bam-bones väl till pass! Tuggleksaker med läcker smak!

Bam-bones Plus Puppy Biff är ett 2-pack med tuggleksaker för valpar som älskar att tugga! Bam-bones Plus är nämligen en serie för lite mer ihärdigt tuggande än de vanliga Bam-bones-benen - perfekt för valpar med kliande tandkött!

Bam-bones Plus Puppy Biff har härlig biffsmak, och är tillverkade av bambufiber och nylon. De är anpassade för mindre munnar och tassar, idealiskt för valpar.

Tuggleksaker som dessa hjälper till att aktivera hunden, samtidigt som tandköttet masseras, käkarna tränas och tänderna hålls rena. Ett perfekt komplement till annan aktivering och daglig tandborstning!

Storlek:


Ena benet är 11 cm långt, det andra är 15 cm långt


Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

OBS - detta är en tuggleksak, inte ett tuggben. Benet ska således inte ätas upp!

Bam-bones Plus Puppy Biff 2-pack finns i kategorin Valp - Valpleksaker. Bam-bones är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…