Basic Arctic Vintertäcke Gul (55)

499 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Arken Zoo

Basic Arctic Vintertäcke Gul

När de kalla dagarna kommer är det bra att vara förberedd med ett vintertäcke till din hund, och vad passar bättre än ett vattenavvisande, vindtätt, värmande och riktigt snyggt vintertäcke från Basic?

Denna vinterjacka till hund har ett riktigt snyggt och trendigt gult mönster som passar perfekt till det mesta i utrustningsväg! Vintertäcket finns i massor av storlekar för att passa både små och stora hundar.

Basic Arctic Vintertäcke är anpassat för vårt nordiska klimat - det står emot kyla och vind, och det är vattenavstötande. Perfekt för vinterpromenaden!

Denna varma vinterjacka har härlig vaddering och passar för hundar i alla åldrar och storlekar.
Kika på storleksguiden och mät din hund innan du beställer! Passformen är lätt att justera på denna hundjacka. Det finns dragskor runt halsen och uppe på den höga kragen, och bandet runt bröstet är lätt att förkorta och förlänga. 

Basic Arctic Vintertäcke har reflexdetaljer för ökad synlighet i mörkret, men vi rekommenderar ändå att du kompletterar med hundlampor för promenader i mörkret.

Material:


Yttertyg: 88% polyester, 12% TPU
Innertyg: 100% polyester


Tvättråd:


30 grader skontvätt i tvättmaskin

Basic Arctic Vintertäcke Gul (55) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Vintertäcke hund. Basic Arctic Vintertäcke Gul (55) säljs direkt av Arken Zoo för snabb leverans.

Läs mer…