Basic

Basic Eco Float 2.0 Hundflytväst Gul (M)

399 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Basic Eco Float 2.0 Hundflytväst Gul

När ni åker båt eller vistas nära vatten så är det nog en självklarhet att människorna i familjen har flytväst på sig, men hur är det med hunden? 
En flytväst är en perfekt kompanjon på sommarsemestern, och denna från Basic är riktigt snygg, bekväm och lätt att använda.

Basic Eco Float 2.0 Hundflytväst har en snygg gul färg som gör att hunden syns bra, både på land och i vattnet. Flytvästen sitter bekvämt och stadigt på plats, och passformen är lätt att justera framtill samt med två band runt bröstet samt magen.
Uppe på ryggen sitter ett praktiskt handtag som du kan använda om du snabbt behöver greppa tag i hunden, eller om den behöver lite hjälp i simträningen.

Basic Eco Float 2.0 Hundflytväst är tillverkad i återvunnen Oxford-polyester.

Flytvästen finns i flera storlekar - kika på storleksguiden för att hitta rätt till din hund! Var också noga med att väga din hund, så att du väljer en flytväst anpassad för just din hunds vikt.

Basic Eco Float 2.0 Hundflytväst Gul (M) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Flytvästar Hund. Basic är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…