Basic

Basic Oceanic Regntäcke Grön (45 cm)

399 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Arken Zoo

Basic Oceanic Regntäcke Grön

Basic Oceanic Regntäcke är en snygg och praktisk regnjacka för hundar i alla möjliga storlekar. Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund.

Detta vattentäta och vindtäta regntäcke har ett snyggt grafiskt mönster i grönt, och flera praktiska funktioner som vi tror kommer göra detta täcke till ditt, och hundens, favorit!

Basic Oceanic Regntäcke är bekvämt för hunden att bära, det sitter bra på plats när hunden rör sig och är smidigt att klä på och av. Dessutom tål det maskintvätt!

Inuti finns ett mesh-foder som ser till att hunden inte känner sig fuktig under jackan, och det vattentäta yttermaterialet har hela 5000mm vattenpelare samt tejpade sömmar!

Denna regnjacka har en hög krage som skyddar nacken från regnet, och vid halsen kan man även dra åt med en dragsko.

Runt bröstet/magen sitter ett justerbart band som gör att täcket lätt anpassas efter hundar med olika kroppsform.
Även runt bakbenen sitter justerbara band som ser till att hålla täcket på plats även när hunden springer eller hoppar.

Basic Oceanic Regntäcke går att använda både ihop med halsband och sele. Det finns nämligen en öppning uppe på ryggen så att kopplet kan dras igenom där om hunden har sele på sig. Praktiskt!

Material:


Yttertyg: 88% polyester, 12% TPU
Innertyg: 100% polyester


Tvättråd:


30 grader skontvätt i tvättmaskin

Basic Oceanic Regntäcke Grön (45 cm) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Regnjackor Hund. Basic är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…