Basic

Basic Oceanic Regntäcke Rosa (60 cm)

429 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Arken Zoo

Basic Oceanic Regntäcke Rosa

Detta fina regntäcke är både vattentätt och vindtätt, och passar perfekt under alla promenader i regn och rusk! Basic Oceanic Regntäcke har ett snyggt grafiskt print i rosa, och finns i en massa olika storlekar för att passa hundar av alla möjliga raser! Kom ihåg att kolla på storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund.

Basic Oceanic Regntäcke är bekväm för hunden att bära. På insidan sitter ett meshfoder, och täcket är lätt att justera till rätt passform med hjälp av dragskon runt halsen och bandet som går runt magen/bröstet. Regntäcket är utrustat med en krage som skyddar hundens nacke från regn och väta, och med justerbara band som går runt bakbenen. Detta ser till att regnjackan hålls på plats, även när hunden springer och hoppar!

Yttertyget har hela 5000mm vattenpelare, och sömmarna är tejpade. På så vis kan hunden hålla sig torr även under de regnigaste av vår- och höstdagar!

Basic Oceanic Regntäcke går att använda oavsett om din hund brukar ha sele eller halsband. Det finns nämligen en öppning uppe på ryggen där kopplet kan löpa om hunden har sele på sig - praktiskt!

Detta regntäcke går att köra i tvättmaskinen, perfekt när det blivit smutsligt och lerigt!

Material:


Yttertyg: 88% polyester, 12% TPU
Innertyg: 100% polyester


Tvättråd:


30 grader skontvätt i tvättmaskin

Basic Oceanic Regntäcke Rosa (60 cm) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Regnjackor Hund. Basic är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…