Bozita Robur

Bozita Robur Sensitive Grain Free Reindeer (3 kg)

409 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Robur Sensitive Grain Free Reindeer är ett naturligt och optimerat helfoder lagat på ett spannmålsfritt recept. Grain Free Reindeer passar för känsliga hundar med normal till hög aktivitetsnivå. Det är tillverkat med en hög andel svenskt färskt renkött som ger bästa smaklighet och smältbarhet och passar utmärkt för kräsna hundar. Potatis istället för vete ger en glutenfri hundmat och fibersammansättningen verkar för en god tarmfunktion. Megadoser av vitamin C & E ger ett gott antioxidantskydd och mjölksyra bidrar till en jämn matsmältning.
Bozita Robur är ett svensktillverkat och glutenfritt superpremiumfoder med råvaror av högsta kvalitet och smaklighet. Alla råvaror fyller en funktion och har i enlighet med senaste forskning omsorgsfullt valts ut och testats – allt för att naturligt stärka kroppens egna funktioner.

Bozita Robur Sensitive Grain Free Reindeer (3 kg) finns i kategorin Animals & Pet Supplies - Pet Supplies - Dog Supplies - Dog Food - Non-prescription Dog Food. Bozita Robur är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…