Feel Active

Feel Active Kiruna Regnjacka Svart (40 cm)

589 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Feel Active Kiruna skyddar vovvar vid hundväder

Nu kommer den nya generationens regnjacka för hundar! Feel Active Kiruna med nyheten Feel Tech™ membranet ger hundar ett vind- och vattentätt skydd som andas och ger total komfort vid riktigt hundväder. Framtagen för nordiska väderförhållanden – och perfekt för en aktiv livsstil.

Feel Tech™ är ett nytt membranmaterial som används i Feel Active Kiruna. Det bygger på samma membranteknologi som i årtionden använts i kläder för människor – men Feel Active vill att även våra fyrbenta vänner ska vara ordentligt skyddade från regn och vind och har nu därför applicerat detta på hundkläder.

Den här produkten har FEELTech-material på insidan vilket skyddar mot regn. Då materialet sitter på insidan så kan overallen se blöt ut på utsidan - det innebär dock inte att vatten läcker in inuti renjackan.
Vill du skydda yttermaterialet från vatten så rekommenderar vi en impregnering i sprayform.

Materialkombinationen i plagget är mycket mjukt och dämpar prassel när hunden rör sig samt följer med hundens rörelser – men viktigast av allt: det är ett vind-och vattentätt material som andas. Tack vare det flexibla och mjuka materialet har jackan en utmärkt passform och ger komfort även för aktiva hundar. Krage och ryggstycke är justerbara och designen är tidlös med orangea detaljer som ger den svarta jackan ett sportigt utseende. Den nya membranteknologin gör jackan helt vind- och vattentät men samtidigt lätt och luftig – perfekt för en aktiv livsstil.

Mer om Feel Active Kiruna med Feel Tech™ membran: 


En struktur med två lager där det vatten- och vindtäta membranet Feel Tech™ med andningsförmåga lamineras mot yttertyget.
Vattentäthet 10 000 mm.
Andningsförmåga 10 000 g/m²/24 h.
Reflexdetaljer.
Justerbar krage och ryggstycke.
Tejpade sömmar
Storlek: 20–70 cm
Produkten kan impregneras med Grangers Performance Repel Plus Impregnering Spray som du hittar här

Feel Active Kiruna Regnjacka Svart (40 cm) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Regnjackor Hund. Feel Active är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…