ItsyBitsy

ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med Luva Blå (25 cm)

249 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Arken Zoo

Regnjacka till liten hund eller valp

Den här regnjackan med luva passar perfekt för kyliga och blöta dagar. Regnjackan är i en härlig ljusblå färg med ett färgglatt prickigt mönster.  

Det här är en lättvikts-regnjacka gjord i ett vattentätt material med en vattentäthet på 5000 mm. Innerfodret består av ett luftigt mesh-tyg som torkar fort. Jackan har framben samt tejpade sömmar, allt för att skydda hunden mot smuts och regn.  

Regnjackan är försedd med reflexband på ryggen och längs med frambenen för att ge ökad synlighet i mörker. För riktigt kallt väder kan jackan kombineras med en värmande hundtröja under.  

Med jackan följer en påse som gör den lätt att ta med och förvara.  

Passform: 

Regnjackan är lätt att ta av och på med hjälp av tryckknappar på framsidan. Jackan kan justeras med dragsko för en ännu bättre passform. Luvan är fixerad och har resårsnörning som kan dras åt. 

ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med luva är speciellt anpassad för små hundraser och valpar. Se efter i storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund! 

Material: 


Yttertyg: 88% polyester, 12% TPU 
Innertyg: 100% polyester 


Tvättråd: 


30 grader skontvätt i tvättmaskin

ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med Luva Blå (25 cm) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Regnjackor Hund. ItsyBitsy är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…