Purina Latz

Latz Agail Doubly Delicious i géle 12 x 85 g - Katt - Kattfoder & kattmat - Blötmat & våtfoder till katt - Purina Latz - ZOO.se

64 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

LATZ Doubly Delicious är en serie välsmakande måltider som ser så läckra ut och smakar så gott att det skulle kunna vara hemlagat! Varje recept, gjorda med kvalitetsingredienser, består av möra bitar som kombinerar två läckra smaker i gelé så att din katt kan njuta av två av sina favoritsmaker i en välsmakande måltid! De innehåller även omega 6-fettsyror och rätt kombination av vitaminer som håller din katt full av energi och redo att busa! Måltiderna är fulla av hälsosamma godbitar som uppfyller 100% av din katts dagliga behov när de serveras enligt utfodringsguiden. Det är inte allt! Dessutom finns LATZ Doubly Delicious i ett brett urval av smaker i saftig gelé som tillfredsställer din katts kärlek för variation. Dubbelt så goda! LATZ - helt enkelt oemotståndligt!

Latz Agail Doubly Delicious i géle 12 x 85 g - Katt - Kattfoder & kattmat - Blötmat & våtfoder till katt - Purina Latz - ZOO.se finns i kategorin 4. Purina Latz är ett av våra märken som säljs direkt av ZOO.se.

Läs mer…

Kategori: 4