Little&Bigger

Little&Bigger SoftKennel Nylonbur Camo (M)

699 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Praktisk hundbur som är lätt att bära

Den här nylonburen är busenkel att montera och demontera. Praktisk att ha med på resan eller på till exempel utställning. Tyget är av vattentät nylon och metallramen är slitstark. Trots den hållbara konstruktionen väger buren väldigt lite och är lätt att bära med sig. Dörr med blixtlås både på toppen av buren och på sidan.


Tips! Vänj din hund vid buren innan ni åker iväg. Ställ buren hemma och låt din lilla vän utforska den på sina egna villkor. Kasta till exempel in en godis, i bästa fall finner sig vovven till rätta och kanske till och med tar en tupplur. Då blir allt enklare sedan när ni väl ska iväg.

Tänk på att denna buren inte är tänkt att bära hunden i utan mer för att ha som trygghet, ett eget krypin när ni är ute och reser. Om hunden tenderar att bita på buren så rekommenderar vi en bur med galler av metall istället.

Mått:


XS: 49,5 x 34,5 x 35 cm
S: 60 x 42 x 42 cm
M: 70 x 52 x 52 cm
L: 81,3 x 58,4 x 58,4 cm
XL: 91,4 x 63,5 x 63,5 cm
XXL: 102 x 69 x 69 cm

Little&Bigger SoftKennel Nylonbur Camo (M) finns i kategorin Hund - Hundburar - Transportburar Hund. Little&Bigger är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…